Închirieri videoproiectoare

ReparamTotul.ro vă sprijină în organizarea diverselor evenimente prin închirierea de videoproiectoare.

Un videoproiector închiriat este alegerea cea mai potrivită și mai puțin costisitoare pentru activitatea Dvs. Este ușor de transportat, ocupă puțin spațiu și poate prelua semnal de la orice sursă, fie ea PC sau orice alt aparat care dispune de o ieșire video.

Astfel, să închiriați un videoproiector reprezintă un real avantaj pentru activitatea Dvs, fie că este vorba de prezentări, conferințe sau alte tipuri de evenimente.

ÎNCHIRIERE VIDEOPROIECTOR EPSON EB-W28 - 99 lei + TVA/zi

PROIECTOR BUSINESS PORTABIL
EB-W28 este un proiector business portabil 3LCD cu o funcţie inovatoare de conectare prin cod QR; descărcaţi aplicaţia Epson iProjection2 şi scanaţi codul QR proiectat pentru a vă conecta şi a partaja conţinut. Proiectat pentru a facilita şi accelera colaborările, beneficiază, de asemenea, de o luminozitate ridicată şi de caracteristici business.

Partajare simplă
Niciodată nu a fost atât de uşor să partajaţi ceea ce vizualizaţi pe un dispozitiv inteligent cu un public mai mare. Funcţia QR din iProjection permite dispozitivelor smartphone sau tabletelor cu aplicaţia gratuită iProjection să scaneze codul QR proiectat de EB-W28 pentru conectare instantanee şi partajare de conţinut1.

Calitate imbatabilă a imaginii
Cu o rezoluţie WXGA (HD cu 1366x768px), un raport de contrast de 10000:1 şi o luminozitate de 3.000 lumeni, tehnologia Epson 3LCD asigură imagini clare şi luminozităţi pe culoare şi pe alb la acelaşi nivel, pentru a obţine culori vii de trei ori mai luminoase decât cele furnizate de proiectoarele de top concurente3.

Design portabil
EB-W28 poate fi transportat şi instalat cu uşurinţă în sălile de conferinţă.

Poziţionare flexibilă
Zoom-ul optic de 1,2x şi reglarea trapezului pe orizontală şi verticală facilitează adaptarea imaginii în funcţie de mediu.

Caracteristici business
În timpul întâlnirilor se pot face cu uşurinţă comparaţii prin intermediul funcţionalităţii de ecran împărţit. Software-ul de proiectare pe mai multe PC-uri permite controlul moderatorului şi până la 50 de utilizatori care partajează conţinut, iar Epson Network Projection permite partajarea de setări personalizate pentru proiectoare multiple.

Instalare uşoară în sălile de conferinţe
Caracteristica de copiere din meniul OSD (On Screen Display - afişaj pe ecran) şi capacitatea de a actualiza firmware-ul prin USB facilitează configurarea şi întreţinerea de proiectoare multiple în mai multe săli de conferinţe.

ÎNCHIRIERE VIDEOPROIECTOR EPSON EB-W28 - 99 lei + TVA/zi