Alte Echipamente

Echipa ReparămTotul.ro repară diverse tipuri de echipamente şi accesorii electrice şi electronice, indiferent de producătorul acestora, la sediul firmei noastre din Iaşi.

ReparămTotul.ro oferă servicii de service/depanare pentru tablete, GPS-uri, telefoane mobile inteligente (smartphone), etc.

Efectuăm operaţiuni de instalare software, update software, devirusări, recuperări date, inclusiv la sediul clientului din Iaşi.

La cerere, asigurăm pe bază de contract, servicii de întreţinere, mentenanţă şi reparaţii de calculatoare şi alte echipamente informatice.Interventiile efectuate de specialistii nostri presupun:

DIVERSE Pret lei cu TVA
Depanare Pocket PC / iPod / MP3 Player 150
Depanare DVD Player Home / Play Station 125
Instalare si configurare soft GPS  si actualizare harti 150
VIDEOPROIECTOARE  
Verificare-constatare si curatare filtre 120
Curatare reglare sistem optic 250

Pentru orice alta problema cu echipamentul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati.
Este recomandat sa faceti back-up datelor de pe HDD inainte sa veniti cu echipamentul in service, nu raspundem pentru pierderea sau deteriorarea acestora.
Responsabilitatea pentru software-ul utilizat si licentierea acestuia sunt exclusiv culpa beneficiarului. Echipa noastra isi declina orice raspundere in cazul in care clientul utilizeaza software nelicentiat.
Reparam Totul garanteza confidentialitatea tuturor datelor clientului, inclusiv a configuratiilor sistemelor ce fac obiectul contractelor si interventiilor sale prin politica de securitate a informatiilor asigurata de firma noastra si certificata prin standardul ISO:27001 (Sistem de Management al Securitatii Informatiei).
Nu se ofera garantie pentru serviciile software efectuate.
Costul echipamentelor achizitionate pentru solutionarea problemei IT va fi suportat de catre client.
Manopera pentru repararea echipamentelor este inclusa in contravaloarea costurilor de interventie.
Costurile deplasarii sunt diferite in functie de distanta parcursa pana la locul interventei (30 de LEI pentru deplasarile de maxim 10Km; pentru kilometri suplimentari acestei distante se percepe tariful de 5 LEI/Km).
* Toate reparatiile efectuate in service-ul nostru beneficiaza de GARANTIE intre 3-12 luni