Sharp prezintă ecranul 4k şi video wall cu calibrarea culorii

Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
Sharp Europe a anunţat linia de produse pentru Integrated Systems Europe (ISE), 10 – 12 februarie 2015. Sharp va prezenta două noi produse lider industrial: un monitor subţire 4K de 70" (PN-H701) şi un ecran de 55" pentru instalarea unui perete video cu tehnologie ultramodernă de calibrare a culorilor (PN-V551).

Standul Sharp, cu o suprafaţă de 200 m2, în Sala 11, poziţia E76, va fi, de asemenea, gazda unor demonstraţii interactive cu numeroşi parteneri, utilizând ecranele şi afişajele tactile profesionale Sharp cu cele mai mari cifre de vânzări.s

Monitorul Sharp de mari dimensiuni PN-H701, de 70", este extrem de subţire şi oferă retailerilor imagini clare, vii, ideale pentru afişarea în magazin şi semnalizări digitale. Monitorul pentru perete video PN-V551 oferă o calibrare avansată a culorilor, cu tehnologie de căutare tabelară 1D şi 3D şi calibrare hardware din fabrică, şi prezintă o teşitură minimală de 3,5 mm pentru afişaje imense, aproape nelimitate.

În afara noilor sale produse, Sharp va include şi produsele sale vedetă din gamele existente, inclusiv recent lansata serie PN-Y. Seria de monitoare PN-Y oferă redare USB pentru semnalizare digitală fără complicaţii sau pentru conţinut video de rezervă în caz de defecţiuni în reţea, astfel încât ecranele clientului să nu fie niciodată goale.

De asemenea, Sharp prezintă a doua generaţie din seria de ecrane tactile de colaborare, BIG PAD. Cu certificare MS Lync, cu utilitate îmbunătăţită şi funcţionalitate integrată, BIG PAD face şedinţele să fie mai productive, prezentările - cu un nivel mai ridicat de colaborare şi ideile - mai captivante. Ideal pentru o gamă variată de locaţii din sectorul public şi comercial, BIG PAD se poate utiliza ca sistem educaţional auxiliar, instrument de prezentare şi spaţiu de lucru interactiv.

Partenerii Sharp vor prezenta soluţii complete utilizând ecrane Sharp în numeroase zone din cadrul standului; 4K, Retail, Digital OOH şi video tactil interactiv. Fiecare zonă va prezenta beneficiile profesionale care se pot obţine prin utilizarea afişajelor Sharp în diferite medii.