Sharp lansează pe piață noi multifuncţionale monocrom A3

Marţi, 3 Februarie 2015
Sharp anunţă introducerea pe piaţă a două dispozitive multifuncţionale monocrome (MX-M754N i MX-M654N), care permit o imprimare, copiere şi scanare foarte rapidă precum şi posibilitatea de deservire a unei game largi de medii de imprimare cu posibilităţi avansate de finisare a documentelor.

MX-M754N i MX-M654N este o propunere nouă a companiei Sharp destinată pentru clienţii de afaceri exigenţi. Funcţiile avansate ale dispozitivului, precum scanarea faţă-verso (inversă) cu o rapiditate de până la 200 de pagini pe minut precum şi o capacitate de imprimare până la 75 pag./min face, că se verifică foarte bine în medii cu nevoi relativ mari pentru imprimare, puncte de service, puncte principale de imprimare sau birouri mari.

În plus, faţă de funcţiile de imprimare şi de scanare de înaltă performanţă, aparatul oferă, de asemenea un avantaj mare pentru utilizator. O interfaţă nouă, cu un panou de comandă color de 10,1-inch „multi-touch” cu funcţia unei înclinări lejere, face ca deservirea dispozitivului să fie rapidă şi intuitivă. În plus, avem posibilitatea de a echipa suplimentar dispozitivul cu tastatura de tip QWERTY. Datorită căreia introducerea datelor direct pe dispozitiv (de ex. având ca scop indexarea documentelor) devine mult mai simplă şi mai rapidă. Panoul de comandă mult mai clar poate fi configurat în conformitate cu necesităţile utilizatorilor, datorită cărora noile dispozitive multifuncţionale Sharp permit o libertate mai mare precum şi o utilizare în conformitate cu preferinţele individuale.

Modulele opţionale de prelucrare finală cuprind printre altele finisor pentru 4000 de coli cu posibilitatea de creare a broşurilor, coaserea a 50 sau 100 de coli precum şi perforarea, modulul de pliere în „Z”, modulul de tăiere in-line, modulul de amplasare a coperţilor şi separatorului precum şi modulul de îndreptare a imprimărilor. Dispozitivele deservesc, de asemenea, o gamă largă de medii cu o gramatură de la 55 până la 300 g/m².

Datorită funcţiei de prelucrare finală precum şi a posibilităţii de deservire a diferitelor materiale, companiile pot folosi dispozitivele MX-M754N şi MX-M654N pentru crearea a diferitelor documente pe cont propriu, cum ar fi de ex. instrucţiuni de deservire, corespondenţă, facturi, mailing-uri etc.

Modelele MX-M754N şi MX-M654N îndeplinesc standardele înalte de siguranţă, necesare în birourile care prelucrează date cu caracter confidenţial. Toate informaţiile păstrate în dispozitiv sunt protejate automat pe un hard disc, unde se pot reînscrie în condiţii de siguranţă de mai multe ori.