Sharp lansează afişajele profesionale Full HD cu media player USB integrat

Vineri, 17 Octombrie 2014
Din octombrie, noua gamă Sharp PN-Y de monitoare LED cu iluminare pe margine şi player media USB integrat este disponibilă în toată Europa. Afişajele pot reda clipuri video şi imagini plasate în coadă într-o listă de „redare automată”, fără a fi ataşate la o reţea, ceea ce le face ideale pentru aplicaţiile de semnalistică. Uşor de utilizat, rezistentă şi accesibilă, seria PN-Y este disponibilă în patru dimensiuni, de la 32" la 55".

Seria PN-Y este disponibilă la dimensiuni de 55" (PN-Y555), 47" (PN-Y475), 42" (PN-Y425) şi 32" (PN-Y325) şi include o gamă completă de conexiuni pentru PC şi alte conexiuni de tip video, inclusiv HDMI, DV-I şi D-Sub. Folosind ieşirea DV-I, utilizatorii pot afişa în lanţ conţinutul de la o singură sursă pe maximum cinci afişaje simultan.

Fiecare model oferă rezoluţie Full HD (1920 x 1080), susţinută de un nivel ridicat de luminozitate şi contrast, ceea ce asigură o calitate excelentă a imaginii. Monitoarele LED subţiri cu iluminare din fundal asigură calitatea şi uniformitatea culorilor, chiar şi la unghiuri ample de vizualizare, în orice mediu profesional.

Menţinând atenţia asupra conţinutului, seria PN-Y este proiectată robust, dar elegant cu o ramă subţire. Afişajele sunt extrem de durabile şi pot funcţiona pe perioade lungi atât în cazul instalării pe orizontală, cât şi pe verticală (până la 24 de ore pe zi, 7 zile din 7 pentru modelul de 32"), datorită unui sistem de răcire anti-praf, combinat cu un senzor de temperatură.

Afişajele PN-Y sunt uşor de integrat în aplicaţii mai mari de semnalistică. Sunt concepute luând în calcul integratorii de sisteme, setul lor complet de interfeţe de intrare a semnalului, capacitate de control la distanţă Full LAN şi RS232C şi numeroase funcţii profesionale, inclusiv funcţia de împărţire a ecranului, clonarea afişajului şi difuzoarele puternice încorporate contribuie la configurarea simplă a afişajelor.