Sharp High Fidelity, sistem audio care transformă camera de acasă într-o sală de concert

Marţi, 21 Octombrie 2014
Sharp și-a mărit oferta de echipamente audio cu un nou mini sistem Hi-Fi creat special pentru iubitorii de muzică și pentru cei care-și doresc acasă un cinematograf cu sunet complet: Sharp High Fidelity.

Două microsisteme audio noi - modele XL-HF102 și XL-DAB102 - ridică ştacheta în clasa micro Hi-Fi. Ambele produse au fost echipate cu cea mai nouă tehnologie Bluetooth care asigura wireless redarea muzicii preferate de pe smartphone sau calculator.

Prevăzute cu un CD-player tradiţional, radio FM cu decoder RDS, cele două microsisteme au porturi de intrare USB şi audio, datorită cărora putem asculta muzica noastră din oricare sursă analogică sau digitală. Indiferent de modul în care ai înregistrată muzica, sistemele din seria XL-HF102 sunt gata să o redea.

Amplificatorul cu o putere de 50 W RMS precum şi două boxe cu două căi bass reflex asigură și ele o calitate înaltă a sunetului. Ceva mai rar, un sunet mai profund a tonurilor joase poate fi obţinut după conectarea unui subwoofer activ la ieşirea pre-out.

Ambele microsisteme audio sunt accesibi în culoarea neagră (XL-HF102HBK precum şi XL-DAB102BK) începând din luna septembrie. Sistemul XL-DAB102 va fi accesibil din decembrie 2014.