Microsoft oferă Office tuturor, accesibil de oriunde

Luni, 10 Noiembrie 2014
Microsoft a făcut următorul pas pentru a oferi productivitatea pachetului Office tuturor, odată cu lansarea noilor aplicații Office pentru iPhone și iPad, un preview al aplicațiilor Office pentru tablete Android și posibilitatea pentru clienți de a folosi aceste dispozitive pentru a crea și edita fișiere Office fără nici un cost.
 
Începând de astăzi, clienții cu iPhone și tablete Android pot beneficia de aceeași experiență pe care utilizatorii de Office cu iPad o au de mult timp. Acum, aproape oricine pot lucra mai repede și mai bine.

Pe scurt, Microsoft oferă:
- aplicații noi pentru Office pe iPhone: Word, Excel și Power Point optimizate pentru iPhone. Clienții le pot downloada chiar de astăzi din App Store.
- aplicații actualizate pentru iPad: Word, Excel și PowerPoint. Clienții le pot downloada chiar de astăzi din App Store.
- preview al aplicațiilor Office pentru posesorii de tablete Android – productivitatea Word, Excel și PowerPoint oferită clienților de tablete Android. Disponibilitatea generală va fi la începutul anului 2015.

Compania a prezentat de asemenea și noul Office ”optimizat pentru touch” pentru Windows 10.

Clienții primesc și un set complet de facilități de la abonamentul Office 365, inclusiv 1 TB de spațiu pe OneDrive – cu posibilitatea unui spațiu nelimitat ca următor pas. Prin acest abonament, clienții se alătură unei comunități de peste 7,1 milioane de subscrieri active Office 365 Home și Office 365 Personal.