Lenovo lansează noi produse cu procesoare Intel

Vineri, 10 Octombrie 2014
Lenovo a anunţat lansarea a trei noi dispozitive cu procesoare performante Intel: YOGA Tablet 2, YOGA 3 Pro şi ThinkPad YOGA 14.

Yoga 3 Pro este un sistem 2 în 1, bazat pe noul procesor Intel Core M. PC-ul multimedia este incredibil de subţire şi uşor: cu 17% mai subţire decât predecesorul său, cântărind mai puţin ca o sticlă cu apă. Ecranul QHD+ oferă o rezoluţie de 3200x1800px, iar memorie de până la 8 GB asigură funcţionalităţi multitasking de vârf. Pentru stocare sunt disponibil nu mai puţin de 512 GB de memorie pe SSD. Bateria promite o autonomie de până la 9 ore.

Lenovo Yoga 3 Pro costă de la 1599 euro.

Lenovo a anunţat noua tabletă Yoga Tablet 2 Pro, dezvoltată în colaborare cu Ashton Kutcher, care s-a alăturat companiei Lenovo ca inginer de produs acum un an.

Proiectată a se concentra pe o experienţă media elevată, Yoga Tablet 2 Pro are ca facilitate principală proiectorul încorporat Pico. Acesta permite utilizatorilor să transforme instant pereţii încăperii într-un ecran TV sau de cinema. Lenovo a împerecheat această tehnologie premium cu un sistem de sunet de 8 watt cu subwoofer.

Noua tabletă Lenovo Yoga Tablet 2 Pro are un ecran de 13 inch cu rezoluţie QHD 2560x1440 px, a patra generaţie de procesoare Intel Atom quad-core la 1,8 Ghz, 2 GB de memorie RAM DDR3, cameră principală de 8 MP şi suficient spaţiu de stocare: 32 GB intern şi până la 64 GB printr-un slot microSD. Sistemul de operare este Android 4.4 KitKat.

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro va fi disponibilă de la sfârşitul lunii octombrie la un preţ de 499 euro.

Lenovo ThinkPad YOGA 14 este primul device convertibil al companiei, cu specificaţii pentru afacerile mici şi mijlocii din SUA.