Lenovo intră pe piața desktopurilor globale cu brandul ”IdeaCentre”

Joi, 27 Noiembrie 2014
Lenovo a anunțat lansarea desktopului IdeaCentre K210, compania făcându-și intrarea pe piața calculatoarelor desktop din afara Chinei. Anunțul vine după debutul recent al seriei de notebook-uri IdeaPad.

IdeaCentre K210 promite să ofere utilizatorilor confort și utilitate. De exemplu, Lenovo este singurul producător de PC-uri la nivel mondial ce oferă tehnologia ”Bright Vision”, ce detectează cât de departe stă utilizatorul de monitor și ajustează automat luminozitatea.

De asemenea, IdeaCentre K210 utilizează tehnologia de recunoaștere facială VeriFace, ce permite utilizatorului să se autentifice cu ajutorul camerei video integrate. Mai mult, K210 include și tastatură anti-microbi, ce folosește un material special care împiedică dezvoltarea bacteriilor.

Pentru ușurința în utilizare și recuperarea sistemului, Lenovo oferă tehnologia Lenovo Vantage Technology. Cu doar o simplă atingere, utilizatorii își pot recupera sistemul de la blocaje sau virusări.

Specificațiile sistemului Lenovo IdeaCentre K210:
- Intel® Core™ 2 Quad Processors4
-  Intel® GMA 3100 integrated graphics
-  Blueray HD-DVD Combo accommodates home theater5
-  High definition audio 5.1 for reverberating sound
-  optional upgrade to ATI Radeon 2600 XT (512MB)

IdeaCentre K210 este disponibil in SUA la prețuri ce pornesc de la 379 dolari. Monitorul de 19 inch L195W costa 229 dolari, dar există și opțiunea monitorului de 22 inch L222W care costa 299 dolari.