HP oferă gratuit VSA software cu serverele Intel Xeon E5 v3

Joi, 23 Octombrie 2014
HP a anunţat astăzi că oferă 1 terabyte (TB) în HP StoreVirtual - Virtual Storage Appliance (VSA) -, fără niciun cost, tuturor celor care achiziţionează servere bazate pe procesor Intel Xeon E5 v3, inclusiv servere de la Dell, IBM şi Lenovo, precum şi noile modele de servere HP ProLiant Generation 9 (Gen9), ce acum include implementare cu un singur click.

Virtualizarea continuă să fie trendul cu mare creştere în infrastructură, dar adopţia rămâne o provocare pentru siturile mici, cu bugete reduse, spaţiu şi expertiză în stocare. Providerii de servicii se luptă de asemenea pentru a obţine soluţii ieftine pentru stocare, cu capacităţi avansate, pe care să le poată vinde clienţilor lor.

Pentru a ajuta simplificarea şi optimizarea virtualizării serverului, HP va distribui licenţe pentru mai mult de 72 petabytes capacitate de stocare definită de software (SDS) fără nici un cost suplimentar pentru clienţi.

Sub acest program, orice client care cumpără un server bazat pe procesor Intel Xeon E5 v3 va putea downloada HP StoreVirtual VSA şi obţine o licenţă pentru 1 TB de SDS de la hp.com/go/unlockVSA. Cu o licenţă HP StoreVirtual VSA clienţi pot adopta mai repede tehnologia SDS, la costuri mai mici şi la dimensiuni mai compacte decât hardware-ul de stocare dedicat.