ESET câștigă premiul pentru protecția antivirus pentru acasă

Vineri, 14 Noiembrie 2014
ESET Smart Security 7 atinge un nivel de protecție de 100% în cadrul testelor independente organizate de către Dennis Technology Labs (Marea Britanie), plasându-se în fruntea listei de furnizori IT de soluții de securitate.

ESET, un pionier la nivel mondial în protecția proactivă oferită vreme de peste două decenii, a fost distins pentru securitatea 100% oferită în detectarea și prevenirea amenințărilor pe internet. Testul independent condus de către Dennis Technology Labs (Marea Britanie) a inclus în evaluare soluția ESET Smart Security 7. Rezultatul înregistrat a fost cel mai mare scor de protecție acordat, între toate produsele în cadrul testului, devansând Norton, Kaspersky, Avast, Trend, McAfee, Bitdefender, AVG și Microsoft.

Rezultatele testului condus de Dennis Technology Lab, care au fost emise pe 05 noiembrie 2014, prezintă rezultatele testului extensiv realizat în intervalul iulie-septembrie 2014. În acest test, Dennis Technology Lab, a comparat eficacitatea produselor anti-malware furnizate de către companii de securitate binecunoscute. Testele au fost concepute pentru a examina eficacitatea unui produs atunci când un utilizator vizitează un site infectat. Amenințările  utilizate în test au fost active, live, pe internet, în perioada în care a fost derulată evaluarea.

Cel mai recent produs de securitate ESET oferit utilizatorilor de acasă - ESET Smart Security îl puteți găsi si la noi, aici.